برداشت های من از جهان پیرامون

بایگانی
آخرین نظرات

مجازات تقلب و ریاضی

چهارشنبه, ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۹ ب.ظ

فرض کنید استادی متوجه شده که یک دانشجویی؛ یک سوال دو نمره ای رو تقلب کرده و فقط هم همون یک سوال رو تقلب کرده. باید چقدر از نمره این دانشجو بابت این تقلب کم کنه؟

----

یکی از جواب های ممکن بر پایه آمار و احتمال این هست که:

من حدس می زنم کمتر از 10 درصد تقلب ها توسط اساتید کشف میشه؛ بنابراین یک دانشجویی که یک سوال دو نمرهای رو تقلب می کنه به احتمال 90 درصد 2 نمره گیرش میاد و به احتمال 10 درصد گیر میفته و مشمول یک ضرری میشه. میزان این ضرر اگه بخواد عادلانه باشه باید به قدری تعیین بشه که امید ریاضی سود دانشجو بشه صفر یا در اینجا

0.9*2=0.1*(میزان مجازات)=====>

میزان مجازات=18

یعنی تصمیم عادلانه در مورد دانشجویی که یک سوال دو نمره ای رو تقلب کرده اینه که 18 نمره ازش کم بشه!!! تاره با این تصمیم هم دانشجویی که تقلب می کنه ؛ ضرر نکرده و فقط متوسط سودش!!! صفر شده.

-----

(با فرض این که 10 درصد تقلب ها توسط اساتید کشف میشه {به نظرم میزان کشف تقلب حتی کمتر از این هم هست}) اگر متوسط اساتید و معلمان؛ مجازاتی که برای تقلب در نظر می گیرن بیشتر از 10 برابر نمره سوالات تقلب شده باشه؛ میزان تقلب بین دانشجوها کاهش پیدا می کنه و اگر مجازات کمتر باشه (اغلب معلمان و اساتید؛ بعد از اینکه دانشجوی متقلب کلی چونه زد به کسر نمره همون سوال تقلب شده اکتفا می کنن!!!) میزان تقلب افزایش پیدا می کنه.

  • عباسی

نظرات  (۲)

اتفاقا توی این اتفاق هیچ گریه زاری و حتی حرفی نشد.خود استاد سخاوتمندانه صرف نظر کرد
دارم به این نتیجه میرسم شاید منم باید تقلب کنم
یه اتفاقی افتاده که برام جالب شده بدونم شما اگربا دانشجویی که تقلب کرده مواجه بشید چیکار میکنید؟

پاسخ:
عادلانه ترین تصمیم همون چیزی هست که اینجا نوشتم ولی اغلب افراد متقلب اینقدر گریه و زاری می کنن که ما مجبور میشیم عادلانه رفتار نکنیم!!!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی