برداشت های من از جهان پیرامون

بایگانی
آخرین نظرات

یه ماجرای ساختگی دیگه

شنبه, ۹ مرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۳۵ ب.ظ

این خبر رو که من قسمت هاییش رو این پایین میزارم رو نگاه کنید:

جت الاسلام و المسلمین ابراهیم بهاری، کارشناس مسائل مذهبی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص دوران خلافت امام صادق(ع) گفت: تاریخ امامت امام باقر و امام صادق(ع) دوران طلایی شیعه است، به این دلیل که فعالیت‌های علمی و فرهنگی گسترده‌ای توسط شیعیان در این زمان انجام شد. 

بهاری درادامه با اشاره به جهانی بودن شهرت علمی امام صادق(ع) گفت: سال‌ها پیش پروفسور حسابی برای رفع شبهات علمی نزد انیشتین دانشمند بزرگ می‌رود، انیشتین از او می‌پرسد که چرا این همه راه را از وطنت تا اینجا پیمودی؟ حسابی می‌گوید: سوالاتی داشتم که می‌خواستم از شما بپرسم. انیشتین در جواب حسابی می‌گوید: شما کسی را در دینتان دارید که در پنج سالگی شبهات بطلمیوس دانشمند بزرگ غربی را حل کرده است، بعد برای جواب سوالات نزد من آمدی؟ پروفسور حسابی می‌پرسد که این شخص کیست که انیشتین جواب می‌دهد، امام صادق(ع)، بنابراین شهرت علمی این حضرت جهانی است."
----------------
این داستان دکتر حسابی و انیشتین به یک معضل بزرگ در ایران تبدیل شده؛ تقریبا کاملا مشخص هست که حسابی هرگز شاگرد انیشتین نبوده و به احتمال قریب به یقین یا هرگز انیشتین رو ندیده و یا حداکثر یکبار دیده و خودش هم در مورد اینکه چه چیزی در این دیدار احتمالی گفته شده هم صحبت نکرده. در مورد این موضوع و دروغ هایی که به حسابی نسبت داده میشه زیاد نوشته شده (البته بنده خدا دکتر حسابی هیچ وقت خودش این ادعاها رو نکرده؛ بعدها این ادعاها به او نسبت داده شده)؛ به هر حال حرف های دکتر رضا منصوری استاد فیزیک دانشگاه شریف رو می تونید در مورد حسابی اینجا بخونید.
------------------------
اما بحث من فعلا این موضوع نیست. اون 6 خطی که اون بالا نوشته شده و من بولد کردم؛ اینقدر ایراد داره که من نمی دونم باید از کجاش بگم:
1) اصلا آیا امام صادق (علیه السلام) در 5 سالگی به شبهات بطلمیوس جواب داده؟ اگر اینکار انجام میشد مسلما ماها که شیعه هستیم و در ایران هستیم؛ این موضوع رو تا حالا حداقل یکجا شنیده بودیم. واقعا انیشتین براساس کدام منبع متوجه این موضوع شده؟ من در عصر اینترنت و در یک کشور شیعه حتی نمی تونم یک حدیث مربوط به سن 5 سالگی امام صادق (علیه السلام) پیدا کنم. اونوقت انیشتین چطور به احادیثی از 5 سالگی امام صادق که توش شبهات بطلمیوس جواب داده شده باشه دسترسی داشته؟
2) مگه دکتر حسابی رفته بوده در مورد نظریات بطلمیوس سوال بپرسه که انیشتین بهش چنین جوابی داده؟ از زمان نیوتن به این ور تقریبا شبهه ای در هیئت بطلمیوسی نیست که جواب دادن نشده باشه.
3) اصلا چرا انیشتین چنین جوابی داده؟ مثلا ما کلی حدیث در مورد پزشکی از پیامبر (ص) که بسیار سطح بالاتر از توصیه های پزشکی پزشکان نامدار دوران باستان مثل جالینوس و بقراط هست ؛ اونوقت اگه ما دچار سکته قلبی بشیم و بریم پیش دکتر؛ اگر دکتر به ما بگه" شما که پیامبرتون شبهات علمی جالینوس و بقراط رو حل کرده؛ چرا برای درمان پیش من اومدید". شما نمی گید این دکتر یه تختش کمه؟
---------------------
یکی گفت: خسن و خسین هر سه دختران مغاویه بودند که در مدینه آنان را گرگ درید. گفتند: خسن و خسین نبود، حسن و حسین بود. هر سه نبود، هر دو بود. دختر نبود، پسر بود. مغاویه نبود معاویه بود. معاویه هم نبود علی(ع) بود. در مدینه گرگ آنها را پاره نکرد بلکه امام حسن را زنش زهر داد، امام حسین را هم شمر ملعون تو صحرای کربلا شهید کرد. آن کسی را هم که گرگ خورد حضرت یوسف بود آن هم در مدینه نبود در راه کنعان به مصر بود آن هم نخورد بلکه برادرهاش گفتند خورد که از اصل دروغ بود!
-------------------------------------------------
این جور داستان های ساختگی نه تنها کمکی به دیندار شدن مردم نمی کنه که تیشه به ریشه دینشون هم میزنه.
-----------------------------------------------------------

امام صادق علیه السلام:

 سه کار است که هر کس یکی از آنها را انجام دهد خداوند بهشت را بر او واجب می گرداند: انفاق کردن در تنگدستی، خوشرویی با همه ی عالم، و انصاف داشتن.

منبع : الکافی ٢/١٠٣


قالَ (علیه السلام): إذا بَلَغَکَ عَنْ أخیکَ شَیْىءٌ فَقالَ لَمْ أقُلْهُ فَاقْبَلْ مِنْهُ، فَإنَّ ذلِکَ تَوْبَهٌ لَهُ. وَ قالَ (علیه السلام): إذا بَلَغَکَ عَنْ أخیکَ شَیْىءٌ وَ شَهِدَ أرْبَعُونَ أنَّهُمْ سَمِعُوهُ مِنْهُ فَقالَ: لَمْ أقُلْهُ، فَاقْبَلْ مِنْهُ.([1]) 
فرمود: چنانچه شنیدى که برادرت ـ یا دوستت ـ چیزى بر علیه تو گفته است و او تکذیب کردقبول کن. همچنین فرمود: اگر چیزى را از برادرت بر علیه خودت شنیدى و نیز چهل نفر شهادت دادند، ولى او تکذیب کرد و گفت: من نگفته ام، حرف او را بپذیر.



  • عباسی

نظرات  (۱)

امان از جو گیری بعضیا!
جمله آخر مورد 3 خیلی بجا خیلی جالب بود :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی