برداشت های من از جهان پیرامون

بایگانی
آخرین نظرات

تحلیل عجیب!!!

چهارشنبه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۵ ق.ظ

این صحبت های آقای مژدهی آذر؛ رئیس انجمن داروسازان کشور جالب هست:

"رییس انجمن داروسازان ایران در ادامه صحبت‌هایش درباره مهم‌ترین چالش داروخانه‌داران و داروسازان در کشور، گفت: مهم‌ترین چالشی که در حال حاضر با آن مواجهیم، این است که توجهی به نظر اتحادیه‌های صنفی به طور عام و انجمن داروسازان ایران به طو خاص نمی‌شود و به نظرات نمایندگان ما در مسائل بها داده نمی‌شود.


مژدهی‌آذر با اشاره به پیشنهادی که درباره تاسیس داروخانه‌ها در مجلس ارائه شده اشاره و اظهار کرد: در این پیشنهاد اعلام کرده‌اند که فاصله میان داروخانه‌ها از بین برود و هرکس بتواند در هر کجا که خواست داروخانه بزند، آن هم بدون در نظر گرفتن نرم جمعیتی و تعداد جمعیتی که برای تاسیس داروخانه در نظر گرفته می‌شد. حال باید دید وزارت بهداشت در مقابل این پیشنهاد چه واکنشی نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه چنین اقدامی بسیار نسنجیده است، گفت: باید اجازه دهیم که در این تصمیم‌گیری‌ها نماینده صنف نظر دهد؛ چرا که ما می‌خواهیم داروی مردم در شرایط بسیار خوبی به بیماران ارائه شود و اقدامات علمی دیگری را هم انجام دهیم. اما چنین پیشنهادات نسنجیده و نپخته، نظم دارویی در کشور را بهم می‌زند و تبعات منفی زیادی برای مردم، داروسازان و کسانی که به دارو نیاز دارند در پی دارد."
----------------------------------------------------------

الآن توی هر خیابان و کوچه ای چندین سوپر مارکت هست؛ بنابر اظهارت رئیس انجمن داروسازان باید نتیجه بگیریم که نظم توزیع مواد غذایی بهم ریخته!!!
این آقا فقط نگران این هست که داروسازان جوان تازه فارغ التحصیل نیان نونش رو آجر کنن و دست به این توصیه های عجیب و غریب می زنه. متاسفانه چند نهاد مثل کانون وکلا و انجمن داروسازان فقط به فکر منافع خودشون هستن و به شدت عرصه رو بر نیروهای جدید تنگ می کنن.
من مطمئنم اگر تعداد داروخانه ها زیاد بشه؛ منافع خیلی زیادی برای مردم داره؛ همین الآن چون تعداد سوپرمارکت ها زیاد هست باعث شده توی تمام محلات و در هر ساعت از شبانه روز و حتی روزهای تعطیل بشه مواد غذایی رو تهیه کرد؛ در حالیکه در مورد دارو اینطور نیست!!! در حالیکه دارو خیلی ضروری تر از مواد غذایی هست. تو روزهای تعطیل معدود داروخانه های شبانه روزی خیلی شلوغ میشن!!! اگر تعداد داروخانه ها زیاد بشه اونها هم مثل سوپر مارکت ها میشن و همیشه در دسترس خواهند بود، مضاف بر اینکه چون خلوت تر میشن؛ مشتری داروخانه راحت تر می تونه با دکتر داروساز در مورد عوارض داروها مشورت و صحبت کنه.


  • عباسی

نظرات  (۱۱)

Placebo effect نیست! یک داروی ساده رو تجویز کرد 
اصلا توهم بردار نیست! نه من متوهمم و نه اینکه تغییری که حاصل کرده غیرواقعیه! 
حتی ایرادی که در سیستم تنفسیم بود و نیاز ب یک جراحی داره  و میدونستمو با نگاه ب مجرای تنفسیم گفت ، ولی واقعا سیستم ایمنی بدنم و همینطور سیستم عصبیم تحمل جراحی رو ازم گرفته ! که هدیه ای از یک پزشک مدرن بیسواده!
خخخخ
فکر نکنم شباهتی با  کار دعا نویسا داشته باشه ها !!!

پاسخ:
منظور شما نبودید به صورت کلی اغلب روش های درمانی مبنتی بر شبه علم تاثیرشون بیشتر به صورت placebo effect هست.
احتمالا placebo effect بوده
پاسخ:
منم حدس می زنم همینطور باشه. درست مثل عده ای که فکر می کنن مثلا دعانویس ها می تونن تو درمان بیماری هاشون بهشون کمک کنن. بیشتر نتیجه از تلقین به خود حاصل میشه تا اثر بخشی خود روش, درست به خاطر همین هم هست که برخی از دعانویس های قدیمی تاکید داشتن که باید به دعا اعتقاد داشت تا اثر کنه!!!
شاید...
ولی بهبود زیاد اختلال تنفسم خیلی عالی بود! چون ی پزشک طب مدرن گفته بود باید شهر محل زندگیمو عوض کنم!
واقعا ریه هام تعجب کردن از این حجم اکسیژن! :)
سلام
امشب خیلی اتفاقی دوباره با یکی از فعالان طب سنتی روبرو شدم!
واقعا از اول صحبتاش واقعا باورش نداشتم و میخواستم صحبتشون تموم شه برم!
اما صحبت ها جالب بود.
در مورد نکته ای که واسه حذف ناهار در کامنت این پست نوشته بودم با حالت تدافعی ازشون پرسیدم!
و گفتن حذف ناهار مشکل ساز نبود بلکه همون استفاده زیاد از لبنیات و نوشیدن آب یخ مشکل ایجاد کرده.
واقعا امشب ، شب جالبی بود برای من که چندین سال رو با اختلال نفس میکشیدم و امشب با یک توصیه خیلی ساده دارم مثل ادم معمولی نفس میکشم. چقدر عالیه راحت نفس کشیدن :)))
پاسخ:
سلام. من بعید می دونم که طب سنتی به درد بخوره؛ اینم یه جور کلاشی جدید هست که یه مدت مد شده!!! اگر این طب به درد بخور بود که مردم گذشته اینقدر بابت بیماری های ساده نمی مردن. تا همین 100 سال پیش میانگین سن ایزانی ها زیر 40 سال بود اما به مدد دانش و پزشکی مدرن این امید به زندگی در ایران به 2 برابر افزایش پیدا کرده.
لازم میدونم بگم ک بهتربود بگم دستورات طب سنتی مثه
*حذف ناهار و خوردن شام سرشب
*خوردن 3 لیوان شیر در روز
( مشکل پیدا کردن ژنتیکی کلیه بالقوه در خانواده مو با شدت زیادی در من بالفعل کرد)
دوستم ک اطلاعات زیادی در ژنتیک داره گفت شرایط محیطی و رفتارهامون میتونه مشکلات و بیماری های ژنتیکی رو خیلی شدت بده
دو مورد ستاره دار بالا رو استاد مذکور توصیه زیادی داشتن و صداشون هنوز توو گوشمه!
....
ی توصیه دوستانه:
هیچ چیز رو اونجور ک نشون میده صددرصد فرض نکنین!
همه چیز نسبیه
دقیقا لحظه ای که فکر میکنی همه چیز داره بخوبی پیش میره ورق برمیگرده!
بخدا توو بیمارستان پزشک ها ی نگاه ب من و ی نگاه ب رادیوگرافی کلیه م مینداختن و با تعجب میگفتن اخه تو مگه چن سالته!


1سال و 1ماه پیش (احیانا قبل ازاینکه شما به این نتایج برسین) خیلی بیشتر ب این پایه طب سنتی ک مزاج شناسی هست توجه کردم!
دانشگاه قم چندجلسه ای با ی استاد که تخصصش اصلا طب سنتیم نبودا ی سری کتاب خونده بودن و حرفای منطقی ای میزد خب  حرفاشون ک سند علم طب سنتی داشت،  منم باور کنین هنوز نکاتی ک سرکلاسش توو یادداشت تبلتم مینوشتمو دارم!
و حیف ک نمیتونم اینجا بنویسم استاد کی بود ! ولی حتما ی روز غیر از این روزای گرم میرم نتیجه توصیه هاشونو ب سمع و نظرشون میرسونم!
نتیجه گوش دادن و عمل کردن ب دستورات طب سنتی رسیدن ب مرز از دست دادن کلیه هام بود!
البته بگم متخصصین طب مدرن هم ریسک زیادی در معالجه من کردن! 
و الان  تبدیل شدم ب ادمی که وسط کلاس استاد راهنمام میگه رنگت عوض شد پاشو برو هرچی میدونی برات خوبه بخور بیا!

در جواب به کامنت: توصیه میکنم یه مطالعه کامل بکنید، چون تابستان وقتش هست، پایه کار هم مزاج شناسی هست، اونقدر دستورات جالب هست که اصلا بعدها نیازی به دوا و دکتر نشه! دقیقا همین نکته هست که باعث میشه یه بیمارستان طب سنتی نداشته باشیم چون دکان خیلی ها کساد میشه. این باور هم که داروی گیاهی ضرر نداره کاملا غلطه و متعصبانه. متاسفانه یکی از بدترین عوارض داروی شیمیایی مقاومت دارویی هست، بچه بودیم با استامینیفن ساده سردردمون خوب میشد ولی الان ژلوفن هم بسختی جواب میده، این فقط یک نمونه هست، بیشتر از این چیزی نگم بهتره ارجاع میدم به مطالعه. چند وقت پیش داشتم سخنرانی یک استاد رو تایپ میکردم، فقط چهار جلسه در مورد سیب صحبت کرد! اونم با کمک منابع داخلی و مقالات دانشگاه های خارجی. 
آدم هایی ک رژیم های غذایی شون پر از مواد شیمیایی شده رو چطور میشه براشون نسخه گیاهی شفابخش پیچید؟! 
مطمینا کمتر کسی هست  بقول شما اون داروهای شیمیایی اشغال رو ول کنه!
(من ک نه ب شیمیایی و ن ب گیاهی اعتمادی ندارم! و فکر میکنم بستگی ب نوع و شرایط بیماری باید رفتار کرد
گاهی اصلا داروی گیاهی جواب نمیده و فقط بیخودی مزه غیرقابل تحملشو باید تحمل کنی)

چون با طب سنتی و اسلامی آشنا شدم، به جرئت میتونم بگم داروهای شیمیایی واقعا آشغال هستند. پشتوانه این طب ائمه و حکمایی مثل بوعلی سینا هستند. 
بنظرم داروخانه ها خیلی بیشتر ازاینا باید در دسترس باشن البته بازم بنظرم نسخه ها باید پیشرفته تر بشن مثلا الکترونیکی بشن بعد مریض بره خونه دارورو براش از نزدیک ترین داروخانه ببرن!
عالی بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی