برداشت های من از جهان پیرامون

بایگانی
آخرین نظرات

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

امام علی علیه السلام : بزرگوار نیکوکاری های خود را دینی به گردن خود می داند که باید بپردازد و فرومایه احسان های گذشته خود را دینی به گردن دیگران می داند که باید پس بگیرد. میزان الحکمه جلد 10 صفحه 99


منبع: کانال تلگرام دکتر بازرگان 

توی چند روز اخیر امار بازدید کننده های وبلاگم یهو تقریبا 5 برابر شده؛ امروز رفتم به قسمت گزارش های آماری دیدم که خیلی ها با سرچ کلمه گریگوری پرلمان به وبلاگ من اومدن؛ و این خیلی برای من عجیبه!!! یعنی پرلمان یهو اینقدر مهم شده؟!!!

یه چیزی این وسط عجیبه ولی من نمی دونم اون چیه؟

سایت تابناک این خبر رو منتشر کرده: آیا یک زن تروریست ها در مجلس همراهی می کند؟

سایت تابناک براساس چند ثانیه اول فیلمی که تروریست ها از داخل مجلس تهبه کردن  و لحظه باز شدن در؛ میگه میشه حدس زد که احتمالا یک زن همراه تروریست ها بوده. اما چطور میشه این فیلم رو با دقت بیشتری بررسی کرد؟

چیزی که الآن تو دست هست یک فیلم کوتاه هست؛ و هر فیلم چیزی نیست جز یک تعداد عکس و در واقع ما تعدادی عکس داریم؛ اگر تعداد این عکس ها بیشتر بود مثلا 10 برابر بود اون وقت این فیلم 24 ثانیه ای تبدیل به یک فیلم 240 ثانیه ای میشد و در این صورت میشد با دقت بیشتری بررسیش کرد.و مثلا 2 ثانیه اول فیلم تبدیل به یک فیلم 20 ثانیه ای میشد.

این کار رو به کمک درونیابی مثلا درونیابی هرمیت یا اسپلاین ها به راحتی میشه انجام داد. در واقع ما به تعداد عکس داریم و هر عکس رنگی از نظر ریاضی چیزی جز یک ماتریس 3 لایه نیست. خوب پس ما تعدادی ماتریس داریم. حالا می تونیم به کمک اسپلاین ها  یا درونیابی هرمیت و یا حتی لاگرانژ بین هر دو ماتریس متوالی  10 ماتریس دیگه اضافه کنیم طوری که تعدادماتریس های ما 10 برابر بشه،در این صورت ما می تونیم این فیلم 24 ثانیه ای رو به یک فیلم 240 ثانیه ای تبدیل کنیم که بشه با دقت بیشتری بررسیش کرد. 

البته ما باید برای هر پیکسل از هر کدام از ماتریس هامون یک مسئله درونیابی بنویسیم و اگر تصاویر ما مثلا 200در200 پیکسل باشن و رنگی نیاز هست:

3*200*200 =120000 مسئله درونیابی حل بشه تا بشه این کار رو کرد.

من برای راحتی ساده ترین کار ممکن رو انجام دادم و از درونیاب خطی بین هر دو تا ماتریس استفاده کردم (درونیاب خطی ساده ترین هست اما بهترین روش نیست!!!). و با این روش اون لحظه خیلی کوتاه که در باز میشه رو 10 برابر طولانی تر کردم.

فیلم لحظه باز شدن درب رو که من با روش ریاضی درست کردم (و احتمالا نرم افزارهای ویرایش ویدویو هم با روشی مشابه کار من این کار رو می کنن) می تونید از اینجا دانلود کنید. ( من کیفیت ویدیو رو مقداری پایین اووردم تا حجم فایل کم بشه)

دانلود

فیلم اصلی رو هم می تونید اینجا ببنید.


نکته : داخل کلاس های درسی ما هر چی از اهمیت سرعت الگوریتم ها در آنالیز عددی صحبت می کنیم دانشجوها خیلی به این موضوع اهمیت نمی دن؛ علتشم اینه که وقتی داریم مثلا یک مسئله درونیابی منفرد رو حل می کنیم خیلی فرقی نمی کنه مسئله تو یک ثانیه حل بشه یا یک هزارم ثانیه، اما اگر قرار باشه 120 هزار مسئله درونیابی رو حل کنیم اینجا دیگه کاملا تفاوت زمان ها مهم میشه الگوریتمی که یک مسئله درونیابی رو توی یک هزارم ثانیه حل کنه؛ 120 هزار مسئله رو تو 120 ثانیه (دو دقیقه) حل می کنه ؛ اما الگوریتم دیگه توی 120 هزار ثانیه (تقریبا یک و نیم روز)!!! و اگر به فرض یخوان از چنین کاری برای یه دست اووردن اطلاعات از فیلم استفاده کنن تو یک و نیم روز احتمالا تروریست زن همکار از کشور فرار کرده!!!!



این صحبت های آقای مژدهی آذر؛ رئیس انجمن داروسازان کشور جالب هست:

"رییس انجمن داروسازان ایران در ادامه صحبت‌هایش درباره مهم‌ترین چالش داروخانه‌داران و داروسازان در کشور، گفت: مهم‌ترین چالشی که در حال حاضر با آن مواجهیم، این است که توجهی به نظر اتحادیه‌های صنفی به طور عام و انجمن داروسازان ایران به طو خاص نمی‌شود و به نظرات نمایندگان ما در مسائل بها داده نمی‌شود.


مژدهی‌آذر با اشاره به پیشنهادی که درباره تاسیس داروخانه‌ها در مجلس ارائه شده اشاره و اظهار کرد: در این پیشنهاد اعلام کرده‌اند که فاصله میان داروخانه‌ها از بین برود و هرکس بتواند در هر کجا که خواست داروخانه بزند، آن هم بدون در نظر گرفتن نرم جمعیتی و تعداد جمعیتی که برای تاسیس داروخانه در نظر گرفته می‌شد. حال باید دید وزارت بهداشت در مقابل این پیشنهاد چه واکنشی نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه چنین اقدامی بسیار نسنجیده است، گفت: باید اجازه دهیم که در این تصمیم‌گیری‌ها نماینده صنف نظر دهد؛ چرا که ما می‌خواهیم داروی مردم در شرایط بسیار خوبی به بیماران ارائه شود و اقدامات علمی دیگری را هم انجام دهیم. اما چنین پیشنهادات نسنجیده و نپخته، نظم دارویی در کشور را بهم می‌زند و تبعات منفی زیادی برای مردم، داروسازان و کسانی که به دارو نیاز دارند در پی دارد."
----------------------------------------------------------

الآن توی هر خیابان و کوچه ای چندین سوپر مارکت هست؛ بنابر اظهارت رئیس انجمن داروسازان باید نتیجه بگیریم که نظم توزیع مواد غذایی بهم ریخته!!!
این آقا فقط نگران این هست که داروسازان جوان تازه فارغ التحصیل نیان نونش رو آجر کنن و دست به این توصیه های عجیب و غریب می زنه. متاسفانه چند نهاد مثل کانون وکلا و انجمن داروسازان فقط به فکر منافع خودشون هستن و به شدت عرصه رو بر نیروهای جدید تنگ می کنن.
من مطمئنم اگر تعداد داروخانه ها زیاد بشه؛ منافع خیلی زیادی برای مردم داره؛ همین الآن چون تعداد سوپرمارکت ها زیاد هست باعث شده توی تمام محلات و در هر ساعت از شبانه روز و حتی روزهای تعطیل بشه مواد غذایی رو تهیه کرد؛ در حالیکه در مورد دارو اینطور نیست!!! در حالیکه دارو خیلی ضروری تر از مواد غذایی هست. تو روزهای تعطیل معدود داروخانه های شبانه روزی خیلی شلوغ میشن!!! اگر تعداد داروخانه ها زیاد بشه اونها هم مثل سوپر مارکت ها میشن و همیشه در دسترس خواهند بود، مضاف بر اینکه چون خلوت تر میشن؛ مشتری داروخانه راحت تر می تونه با دکتر داروساز در مورد عوارض داروها مشورت و صحبت کنه.


این روزها هر وقت که فرصت کنم؛ کتاب سفرنامه جهانگرد ایتالیایی پیترو دلاواله که در زمان سلطنت شاه عباس  به ایران اومده و خاطراتش رو به صورت نامه نوشته رو می خونم. 

در جریان یکی از لشکرکشی های شاه عباس تعدادی از سپاهیان شاه کنار روستایی اردو میزنن و مشغول استراحت میشن. و اسب ها و شترهای خودشون رو در اطراف چادرها رها می کنن و این حیوانات هم به مزرعه های اهالی روستا آسیب می رسونن. اهالی روستا شکایت به شاه می برن و شاه عباس دستور میده تمامی این افراد رو  که در بینشون حتی نوازندگان مخصوص شاه هم بودن رو به زندان بندازن. به علاوه فریدون خان حکمران استرآباد رو به جرم اینکه میوه ای از درخت باغی چیده و بهای اون رو نپرداخته بود, به دستور شاه تیری در بینی اش فرو می کنن و سوار اسب می کنن و با صورت خون آلود در وسط اردو می چرخوننش تا درس عبرتی برای بقیه بشه!!!